Klapisäkit, suursäkit ja jätepussit nopeasti verkkokaupastamme
Ilmainen toimitus
Nopea toimitus 1-5 arkipäivää
Luotettavat maksutavat
Valmistettu EU:ssa

Biopussisetti

Alkaen 40,90 €

Osta verkkokaupastamme koko vuoden tarpeet biojätteen lajitteluun, pakettiin kuuluu 160 kpl veden- ja rasvankestävää paperipussia ja 1 kpl biojätekori. Paperipussit ovat markkinoiden kestävimmät, eivätkä ne mene rikki tai haise käytössä.

Standardipussimme on tilavuudeltaan noin 8 litraa ja mitoiltaan 20 x 15 x 36 senttimetriä.

Biojäteastia on erikseen valmistettu paperipussillemme. Sen pohjassa on urat, joiden päällä pussi seisoo tukevasti, lisäksi suuret avoimet pinnat sivuilla varmistavat parhaan ilmanvaihdon. Jäteastia on suunniteltu sopimaan useimpiin moderneihin keittiöjärjestelmiin. Harmaanvihreä astia on valmistettu kierrätetystä muovista.

Määrä Hinta
1 kpl 40,90 € (sis. alv)

Hinta sisältää toimituksen kotiovelle.

Tekniset tiedot (Biojäteastia)

  • Mitat: 247x197x280 mm
  • Volyymi: 8 litraa
  • Väri: harmaanvihreä
  • Materiaali: kierrätetty polypropeeni
  • Pakkaus: 160 kpl pussia, 1 kpl biojäteastia

 

Biopaperipussi on osa hengittävää järjestelmää silloin kun se pidetään ilmavassa telineessä. Pussi on valmistettu pohjoismaisesta vettähylkivästä voimapaperista. Yksi paperipussin suurista hyödyistä on se, että sitä ei tarvitse erottaa biojätteestä ennen kuin se menee biokaasulaitokseen. Tällä tavoin prosessissa ei häviä yhtään biojätettä. Paperipussiin saadaan kerättyä suurin määrä biojätettä muihin keräysmenetelmiin verrattuna. Biopussimme maatuu kotikompostorissa.

 

Tuotetunnus (SKU): PB-BPS Osasto:

Toimisto
Jubilo Oy
Nokkalanpuisto 5
02230 ESPOO

Varasto
Jubilo Oy
c/o KS-Logistics
Vantaanpuistontie 29
01730 VANTAA

Nopea ja varma toimitus – Toimitus on 1-5 arkipäivää varastossa oleville tuotteille. Tilaustavarat toimitetaan sopimuksen mukaan.

Jubilo Oy © 1987-2021