Klapisäkit, suursäkit ja jätepussit nopeasti verkkokaupastamme
Ilmainen toimitus
Nopea toimitus 1-5 arkipäivää
Luotettavat maksutavat
Valmistettu EU:ssa

Baxx Säkitysteline suursäkeille

150,00 

BAXX Säkitysteline kaikille suursäkeille 250 l – 2 m3.
Teline on kuumasinkitty ja erittäin kestävä.
Kokoontaitettavana vähän tilaa vievä.
Portaattomasti säädettävä eri säkkikorkeuksille.
Paino on noin 20 kg.

Hinta: 130 €

Hinta on alv 0%.
Hinta sisältää toimituksen.

 

BAXX säkitystelineen säätömahdollisuudet ovat lukemattomat. Sitä voi säätää täysin portaattomasti sekä sisäkkäin liukuvia putkia säätämällä että keskipultin paikkaa ja säätöketjun kiinnitystä vaihtamalla.

BAXX soveltuu klapisäkeille, roskasäkeille, kierrätyssäkeille jne. Toimiva ja helppokäyttöinen malli, jota on kevyt liikuttaa ja kokoontaittuvana säilyttäminen on vaivatonta. BAXX telineessä voi käyttää kaikkia suursäkkikokoja  250 litran säkistä aina 2 kuution säkkiin saakka.

Sopii hienosti myös mm. rakennus- ja teollisuussäkkien ”aukipitoon”. Jos laitat kaksi-kolme telinettä rinnakkain voit klapikuljetinta kääntämällä täyttää useampaa säkkiä yhtä aikaa.

Huom! BAXX säkitystelineen tehtävä on pitää säkki pystyssä ja pitää säkin suun auki ei kuitenkaan kantaa säkin kuormaa. Säätö on tehtävä aina niin, että täytettävänä oleva säkin pohja on kuormalavaa vastaan. Näin saat säkin lavoineen vaihdettua uuteen siten, että lavasta nostaen nostolenkit ”peruutetaan”  liuttamalla säkki pois kannatinorsilta.

 

Toimisto
Jubilo Oy
Nokkalanpuisto 5
02230 ESPOO

Varasto
Jubilo Oy
c/o KS-Logistics
Vantaanpuistontie 29
01730 VANTAA

Nopea ja varma toimitus – Toimitus on 1-5 arkipäivää varastossa oleville tuotteille. Tilaustavarat toimitetaan sopimuksen mukaan.

Jubilo Oy © 1987-2020